Nucleus er til stede under Arendalsuka 14.-18. august.

Mandag 14. august kl. 16:00 til 17:00 har vi invitert konserndirektør Kjell S. Rakkenes i Nortura, pressesjef Stine Odland i IKEA, daglig leder Anne-Lise Mørch von der Fehr i Kommunikasjonsforeningen og seniorrådgiver Thoralf Granerød i Nucleus til en panelsamtale for å diskutere; Har din virksomhet tillit?

For å svare på dette presenterer Nucleus en helt fersk Tillitsanalyse, den første av sitt slag i Norge. Her har 3000 nordmenn svar på hva som er de 32 viktigste driverne for tillit, og hva de synes om tilliten til 80 av de mest kjente virksomhetene i Norge.

et bilde med sort bakgrunn med bilder av fem mennesker som smiler inn i kameraet, logoen til Nucleus kommunnikasjonsbyrå i hvit farge og en tekst der det står «Arendalsuka 2023».
Bli med på en spennende paneldebatt i Bærekraftshuset mandag 14. august kl. 16:00.

Lansering av Tillitsanalysen

Norge beskrives ofte som et tillitssamfunn. Men, i en verden som i økende grad preges av falske nyheter, polarisering, ekstremisme og mistenkeliggjøring – er da verdien av tilliten truet? Og har vi egentlig en felles forståelse av hva som legges i begrepet og hva som kan bygge tillit?

Denne spennende panelsamtalen ledes av seniorrådgiver Leif Iversen i Nucleus.

Tid: Mandag 14. august kl. 16:00 – 17:00

Sted: Bærekraftshuset. Torvgaten 7, 4836 Arendal

Les mer om programmet her.

Får du ikke deltatt fysisk?

Frykt ikke. Arrangementet streames også vi Facebook. Du finner Facebook-arrangementet «Har din virksomhet tillit? Lansering av Tillitsanalysen 2023» her.