«Polferden» fortsetter å sanke nominasjoner, mens rebrandingen for Telenor Inpli også viser seg frem som et av de beste arbeidene i klassen.

European Excellence Awards er konkurransen der de beste PR- og kommunikasjonsarbeidene blir kåret. Utdelingen har sin opprinnelse tilbake i 2007, og årets finale går av stabelen 6. desember i Dublin.

Nucleus har positiv erfaring med finalespill i denne konkurransen. Fra 2016 og 2017 har vi vunnet priser for arbeid med Trygg Trafikk, Byggmakker og ESSVE.

Denne gangen er det prosjekter gjennomført for Hennig-Olsen Is og Telenor Inpli som er klare til dyst. Sammen med Hennig-Olsen Is gjorde vi «Polferden», et arbeid med internkommunikasjon og sponsorat for Hennig-Olsen Is, der de ansatte til fots "gikk rundt jorden fem ganger". For Telenor Inpli bidro vi i hele prosessen knyttet til navnebytte og rebranding, da de tidligere i år byttet navn fra Datametrix til Telenor Inpli.

– Så langt i år har «Polferden» sanket syv prisnominasjoner og to priser i europeiske konkurranser. Dette viser at både vi og Hennig-Olsen Is har gjort noen rette valg og at et konsept som fremmer arbeidsmiljø, trivsel og helse kan nå helt til topps, sier seniorrådgiver og prosjektleder, Axel Revheim.

Her er kategoriene vi er nominert i:

Norway, Sweden, Finland, Denmark, Iceland - «Polferden»
Telecommunications - Telenor Inpli, «Uten oss»
Mobile Communications and apps - «Polferden»
Food and Beverage - «Polferden»

Her er den komplette shortlisten.