Kristin Spiers er vår nye seniorrådgiver. Med erfaring som kommunikasjonssjef fra ulike bransjer, skal hun bidra til at Nucleus når nye høyder innen rådgivning, PR og mediehåndtering.

Kristin har tolv års erfaring som kommunikasjonssjef, sist fra Infratek og fra mobilinternettselskapet Aspiro, og har tidligere jobbet blant annet i Visma og i Trønder-Avisa. Hun har en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har blant annet ledet børskommunikasjon, internkommunikasjon, endringskommunikasjon og internasjonal PR og stod bak kommunikasjonen av den norske musikktjenesten WiMP, senere TIDAL.

– Vi har vunnet en rekke nye kunder den siste tiden og oppdragsmengden øker innenfor alle våre tjenesteområder. Kristin med sin solide erfaring som kommunikasjonssjef både styrker oss innenfor fagdisipliner som endringskommunikasjon, internkommunikasjon og finansiell kommunikasjon, men også PR og mediehåndtering, sier administrerende Øyvind Løland

Også Kristin selv er fornøyd med at hun har fått en plass i stallen til Nucleus:

– Nucleus og jeg har en felles oppfatning om at god kommunikasjon virker – enten det dreier seg om å bygge en god bedriftskultur, en merkevareposisjon eller endre holdninger og atferd. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring fra konsernledelse, tech-bransjen og ikke minst internasjonal PR for å løfte både eksisterende og nye kunder, sier hun.

Vi gleder oss til å jobbe med og bli kjent med Kristin!