Trives du bak kamera og har evnen til å få frem de gode historiene? Vi søker etter deg som kan ta gode bilder og levere mindre filmproduksjoner fra A-Å.

Vi ønsker oss en kollega som har erfaring med både film- og fotoproduksjoner og som har et godt visuelt blikk. Hos oss får du jobbe med en rekke ulike virksomheter og ta ansvar for både små og større produksjoner. Du vil involveres i prosesser knyttet til blant annet strategisk kommunikasjonsrådgiving, kampanjeutvikling og innholdsproduksjon – bredden gir en unik mulighet til å være kreativ og til å utforske mulighetsrommet som ligger i visuell kommunikasjon.

Vi ser etter deg som er en lagspiller, som kommuniserer godt og trives med ansvar, men som ikke mister hodet dersom alt ikke går som planlagt. Du evner å operere som et «one-man-band» og levere alle deler av en produksjon – fra planlegging og opptak til klipp – men trives også med å samarbeide med andre i en større rigg.

Vi ser etter deg som:

  • er en dyktig fotograf og filmfotograf
  • er selvgående, initiativrik
  • har interesse for fagfeltet og ønsker å utvikle deg
  • er løsningsorientert og strukturert

Vil vi gjerne høre fra deg uavhengig av om du foretrekker foto, film eller er like komfortabel med begge deler.

Hvorfor jobbe i Nucleus?

Vi kan tilby jobb i et av Norges fremste PR- og kommunikasjonsbyråer. Du blir en del av et tverrfaglig miljø med tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget – fra analyse, strategi og rådgivning, til kreative konsepter og uttak i form av tekst, foto, film og design i alle kanaler.

Begynner du hos oss, mener vi helt oppriktig at du vil få verdens hyggeligste kollegaer! Du får varierte arbeidsoppgaver og en stabil og trygg arbeidsplass med store muligheter for personlig utvikling og spesialisering, blant annet gjennom faglig opplegg og egne kursbudsjetter, men også gjennom sosiale turer i inn- og utland. Vi holder til i freshe lokaler midt i Oslo sentrum med fantastisk utsikt til Slottsparken og kort vei til alt.

Informasjon om søknadsprosess:

Søknad: Send inn søknad, CV og arbeidsprøver (stillbilder, showreel eller lignende) til soknad@nucleus.no og merk den med «foto/film».

Frist for søknad: 18.09.2022, men alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Tiltredelse: Så snart som mulig

For spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

Anette, COO, på e-post: aj@nucleus.no

LURER DU PÅ NOE? Anette svarer gjerne på spørsmål om stillingen.