Nucleus er til stede under Arendalsuka 16. august til 20. august.

I år er Nucleus stolte huseiere av Bærekraftshuset i Torvgata 7 sammen med Røde Kors og advokatfirmaet Hjort. Konseptet «Bærekraftshuset i Torvgata 7» under Arendalsuka har til hensikt å etablere en arena som i sin helhet vies til FNs 17 bærekraftsmål. Gjennom uken vil Nucleus vise bredden i bærekraftsmålene, og ikke minst hvordan bærekraftsmålene er gjensidig avhengig av hverandre.

Det skal til sammen være 38 arrangement på Bærekraftshuset, og fullt hus hele uken. Du kan også følge alle arrangementene direkte på Facebook.

  • Mandag 16. august kl. 12 møter du byråleder Axel Revheim på åpningen av Bærekraftshuset. Da møter du også Bård Vegard Solhjell, direktør i Norad og flere andre spennende gjester.
  • Mandag 16. august kl. 15 er tema: Bærekraft og mangfold. Du møter Hennig-Olsen om hvordan de har jobbet med bærekraft og mangfold for å skape en sunn bedriftskultur. Samtalen ledes av seniorrådgiver Mah-Rukh Ali.
  • Onsdag 18. august kl. 14 spør Nucleus: Hvordan bruke medarbeidere som endringsagenter i bærekraftsarbeidet? I panelet sitter Atea, Elkjøp, Sparebank 1 Østlandet, LO og Virke. Samtalen ledes av seniorrådgiver Leif Iversen.

Nucleus gleder seg til å møte deg i Arendal! Der møter du disse rådgiverne:

Kart over Arendal og punkter om hvor samlesteder i Arendalsuka er
BÆREKRAFTSHUSET: I Torvgata 7 finner du Nucleus i uke 33.