Blant 84 ulike byråer fra hele Europa er Nucleus det eneste norske byrået som er med i finalen når 18 ulike kategorier skal avgjøre hvem som blir «Consultancies of the Year» på SABRE Awards 2021 i juni.

– Dette var fantastiske nyheter å få på en mandag! Prisen henger høyt, og jeg ser på nominasjonen som en viktig anerkjennelse av alt arbeidet vi la ned i 2020, sier byråleder Axel Revheim.

SABRE Awards, som ofte bare kalles «EM i PR», kårer de beste PR- og kommunikasjonsarbeidene i Europa. Consultancy of the Year-delen av prisutdelingen tar for seg de beste bedriftene fra spesifikke fagområder, på tvers av georgrafiske kategorier. Alt fra gigantiske multinasjonale selskaper til små lokale spesialister blir nominert i 18 ulike kategorier.

Nucleus er nominert i kategorien "Nordic Agency of the Year", sammen med BCW, Narva og Spotlight PR. I tillegg til nominasjonen som Nordic Agency of the Year, er Nucleus også nominert med tre ulike kampanjer i samme prisutdeling.

Byråleder Axel Revheim foran dørene i W7, Nucleus sine lokaler.
Nucleus er ett av 84 byråer som er nominert i de 18 kategoriene som skal avgjøre hvem som blir Consultancies of the Year på SABRE Awards 2021.

– Dette viser hva et sammensveiset lag kan få til sammen. 2020 var krevende, men vi kom sterkt ut av det ved å møte utfordringene og ved å jobbe steinhardt. Gjett om vi er spente på prisutdelingen 9. juni, fortsetter byråleder Revheim.

SABRE Awards er den årlige prisutdelingen som anerkjenner strategisk, kreativ og effektiv markedsføring fra hele verden, og gjennomføres av The Holmes Report. For andre gang har Nucleus blitt nominert i Consultancy of the Year-delen av prisutdelingen. Sist var som «Creative Agency of the Year» i 2017.

Se alle nominerte byråer her.