Første uken i mai starter godt for Nucleus med flere nominasjoner i årets SABRE Awards. Tre ulike prosjekter, signert av Nucleus, kjemper nå om seieren i sine respektive kategorier.

SABRE Awards er den årlige prisutdelingen som anerkjenner strategisk, kreativ og effektiv markedsføring fra hele verden, og gjennomføres av The Holmes Report. For femte året på rad har Nucleus nominert flere bidrag i SABRE Awards:

Her er våre finalister:

  • «Power the Change» med Aker Solutions i kategorien Employer Branding
  • «En annerledes jul» med Leger uten grenser i kategorien Not-For-Profit Organizations
  • «Uten grenser» med Hennig-Olsen Is og Leger uten grenser i kategorien Sponsorhips

– Vi er utrolig stolte over hver og en av disse nominasjonene. Alle arbeidene ble utviklet og produsert fra hjemmekontor, men det stoppet oss ikke fra å tenke stort og nytt. Aker Solutions-kampanjen er den største vi har levert noensinne, og det er ekstra stas at den også ble nominert. Så synes vi jo det er ekstra moro å være blant byråene i Norge med flest nominasjoner, sier byråleder Axel Revheim.

Nucleus er ett av tre norske byråer som kjemper om topplasseringer i årets konkurranse.

Byråleder Axel Revheim sitter i en stol på et møterom og gestikulerer.
– Så synes vi jo det er ekstra moro å være blant byråene i Norge med flest nominasjoner, sier byråleder Axel Revheim.

I fjor var Nucleus det norske byrået med flest nominasjoner. Til slutt gikk byrået vinnende ut av kategorien Educational and Cultural Institutions med kampanjen «Levende lydbok – forfatter gis bort» for Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek (NLB). Nucleus har vunnet priser fire år på rad, i prisutdelingen som er verdens største innenfor PR-faget.

SABRE Awards, som ofte bare kalles «EM i PR», kårer de beste PR- og kommunikasjonsarbeidene i Europa. Hvert år kommer det inn flere tusen påmeldinger til konkurransen, og i år ble rundt 400 kampanjer nominert, valgt ut fra mer enn 2000 påmeldinger.

Prisutdelingen finner sted 9. juni 2021.

Hele nominasjonslisten kan du lese her.