Nucleus søker flere kollegaer. Kanskje er det deg? Har du lyst til å formidle budskap gjennom tekst, ta produsentrollen i våre filmprosjekter, arbeide kreativt eller utvikle digitale tjenester, vil vi gjerne høre fra deg!

Nå søker vi etter fem nye kollegaer:

Vi kan tilby jobb i et av Norges ledende PR- og kommunikasjonsbyråer, kåret til Nordic Agency of the Year. Hos oss blir du en del av et tverrfaglig miljø med tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget – fra analyse, strategi og rådgivning, til kreative konsepter og uttak i form av tekst, foto, film og design i alle kanaler.

Begynner du hos oss, mener vi helt oppriktig at du vil få verdens hyggeligste kollegaer! Du får varierte arbeidsoppgaver, uavhengig av hvilken stilling du søker på. Nucleus er en stabil og trygg arbeidsplass med store muligheter for personlig utvikling og spesialisering, blant annet gjennom faglig opplegg og egne kursbudsjetter, men også gjennom sosiale turer i inn- og utland. Vi holder til i freshe lokaler midt i Oslo sentrum med fantastisk utsikt til Slottsparken og kort vei til alt.

Vi trenger positive, dyktige kollegaer som har lyst til å være med oss på vår reise videre. Vi håper det er deg!