Har du et redaksjonelt hode og god penn? Vi trenger flere dyktige skribenter og ser nå etter 1-2 personer som kan jobbe med innhold til ulike flater.

Du er en kreativ historieforteller som forstår det nye medielandskapet, og vet å lage innhold som engasjerer og skaper tillit. Du er like glad i å lese korrektur som å lage portrettintervjuer eller utvikle strategier. Å skape engasjement gjennom kvalitetsinnhold på egne, fortjente og betalte kanaler er det du ønsker å jobbe med.

Vi jobber med mange varierte oppdrag – derfor ser vi etter en kollega som er god til å formidle komplekse, ofte tekniske eller faglige problemstillinger på en enkel og lettfattelig måte.

Oppgaver:

  • Innholdsproduksjon, skrive artikler og tekster til nettsider, kampanjer, årsrapporter, nyhetsbrev, sosiale medier m.m.
  • Ansvar for å gi råd og jobbe frem konkrete løsninger på brief
  • Delta i redaksjonsmøter, planlegge og prosjektlede
  • Være med å utvikle innholdsstrategier
  • Kan ha redaktøransvar på innholdskunder

Vi ser etter deg som:

  • Har svært god skriftlig formuleringsevne på norsk. En stor bonus om du også kan skrive engelske tekster som holder høyt nivå.
  • Har teft for gode vinklinger
  • Har et helhetlig tankesett – fra tekster til visuelle elementer som infografikk, animasjoner, foto eller film.
  • Trives med til tider meget høyt tempo, stadig nye oppgaver og utfordringer
  • Er en lagspiller

Hvorfor jobbe i Nucleus?

Vi kan tilby jobb i et av Norges fremste PR- og kommunikasjonsbyråer. Du blir en del av et tverrfaglig miljø med tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget – fra analyse, strategi og rådgivning, til kreative konsepter og uttak i form av tekst, foto, film og design i alle kanaler.

Begynner du hos oss, mener vi helt oppriktig at du vil få verdens hyggeligste kollegaer! Du får varierte arbeidsoppgaver og en stabil og trygg arbeidsplass med store muligheter for personlig utvikling og spesialisering, blant annet gjennom faglig opplegg og egne kursbudsjetter, men også gjennom sosiale turer i inn- og utland. Vi holder til i freshe lokaler midt i Oslo sentrum med fantastisk utsikt til Slottsparken og kort vei til alt.

Vi trenger positive, dyktige kolleger som har lyst til å være med oss på vår reise videre. Vi håper det er deg!

Informasjon om søknadsprosess:

Søknad: Send inn søknad og CV til soknad@nucleus.no merk den med «innholdsrådgiver»

Frist for søknad: 29.09.22, men alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Tiltredelse: Så snart som mulig

For spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

Peter, Fagansvarlig innhold, på e-post: pg@nucleus.no

LURER DU PÅ NOE? Peter svarer gjerne på spørsmål om stillingen.