Vil du jobbe med PR, mediehåndtering og posisjonering i et av landets beste kommunikasjonsbyråer? Da vil vi snakke med deg!

Nucleus søker nå etter en kommunikasjonsrådgiver med særlig kompetanse innenfor PR og mediehåndtering. Vi tror du elsker å konsumere nyheter og alltid holder deg oppdatert på mediebildet og nye medier. Du vet hva som skal til for å få på en sak og hvordan du kan utnytte aktualitetsvinduer for å posisjonere en sak eller kunde. Du er godt vant til å snakke med journalister og en racer til å pitsje inn saker.

Hos oss i Nucleus vil du få lov til å videreutvikle ditt talent. Du vil jobbe med utvikling og operasjonalisering av kommunikasjonstrategier og posisjonering for norske og internasjonale virksomheter – i hovedsak gjennom fortjente medier. Du vil være del av et meget kompetent rådgiverteam som jobber med både omdømme og merkevareutvikling. Det innebærer å hjelpe våre oppdragsgivere å bygge tillit, sette dagsorden, engasjere og påvirke gjennom media.

Vi ser etter deg som:

  • har dokumentert erfaring
  • har jobbet i byrå eller lignende
  • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • kan arbeide operativt
  • er selvgående og initiativrik
  • har interesse for fagfeltet og et ønske om å bringe kunnskapen videre til kollegene dine
  • lagspiller!

Hvorfor jobbe i Nucleus?

Vi kan tilby jobb i et av Norges ledende PR- og kommunikasjonsbyråer. Hos oss blir du en del av et tverrfaglig miljø med tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget – fra analyse, strategi og rådgivning, til kreative konsepter og uttak i form av tekst, foto, film og design i alle kanaler.

Begynner du hos oss, mener vi helt oppriktig at du vil få verdens hyggeligste kollegaer! Du får varierte arbeidsoppgaver og en stabil og trygg arbeidsplass med store muligheter for personlig utvikling og spesialisering, blant annet gjennom faglig opplegg og egne kursbudsjetter, men også gjennom sosiale turer i inn- og utland. Vi holder til i freshe lokaler midt i Oslo sentrum med fantastisk utsikt til Slottsparken og kort vei til alt.

Vi trenger positive, dyktige kolleger som har lyst til å være med oss på vår reise videre. Vi håper det er deg!

Informasjon om søknadsprosess:

Søknad: Send inn søknad og CV til soknad@nucleus.no merk den med «kommunikasjonsrådgiver»

Frist for søknad: Mandag 28.11.2022, men alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Tiltredelse: Så snart som mulig

For spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

Anette, byråleder, på e-post: aja@nucleus.no

Byråleder Anette står i døråpning i kontorlandskap
LURER DU PÅ NOE? Anette svarer gjerne på spørsmål om stillingen.