Joachim Foss Rønning kommer inn som Nucleus’ første produsent og regissør. Det skjer etter flere år med økt volum på filmleveranser.

– Vi har de siste årene levert mye film, både med egne ressurser og ved hjelp av samarbeidspartnere. Film er et stadig viktigere virkemiddel for å løse kundenes kommunikasjonsbehov, og derfor styrker vi nå laget ytterligere. Joachim tar med seg utrolig mye og verdifull erfaring fra film, TV og reklame, og vil være en viktig ressurs i vår videre satsning på dette området, sier Anette Jamtvedt, COO i Nucleus.

Joachim har lang erfaring fra byråer, produksjonsselskaper og TV-kanaler, og har de siste årene jobbet som både regissør, produsent og konseptutvikler.

Fra tidligere har han lang fartstid som filmfotograf, på alt fra dramaserier, til TV-dokumentarer og reklamefilmer.

– Vi er allerede i gang med flere spennende prosjekter, og jeg har fra første stund merket at kulturen i selskapet passer meg svært godt. Ikke bare er det en hyggelig gjeng, men her jobber man tett med kundene fra start, noe jeg tror er et godt utgangspunkt for at både idé og oppdragsgiver skal få full uttelling, sier Joachim Foss Rønning.

Vil ta flere og større produksjoner in-house

Film og foto har blitt en viktig del av totalleveransen til Nucleus, som den siste tiden har levert mange kampanjefilmer og filmer i forbindelse med internkommunikasjon. Mange filmprosjekter står også på blokka denne høsten.

– Fremover er det en ambisjon å ta flere og på sikt også større produksjon in-house. Som produsent og regissør vil Joachim bidra med å øke bredden i våre leveranser og kvalitetssikre de kreative prosessene i filmprosjektene, avslutter Jamtvedt.