Nucleus styrker sin breddeleveranse med tre nyansettelser. Sara Voll er ny digital designer i byrået, Lise Lotte Monsen er ny kommunikasjonsrådgiver og Anna Larsen er ansatt som ny innholdsrådgiver.

– En av våre styrker er at vi leverer tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget. Det gjør oss i stand til å bistå kunder fra A-Å og sørge for at alle tiltak og planer henger godt sammen og leder mot de samme målsettingene. Et viktig grep for å fortsette dette gode arbeidet, er å styrke kapasiteten innenfor alle fagdisiplinene våre. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått så fine og dyktige rådgivere som Sara, Lise og Anna med på laget, sier Anette Jamtvedt, byråleder i Nucleus.

Alle de tre nye ansatte i Nucleus har allerede startet i byrået, og har fylt på med kapasitet, erfaring og engasjement innenfor design, innhold, PR og rådgivning.

Sara Voll har utdannelse innen grafisk design og front-end-utvikling, og har tidligere jobbet i Mediacom og A2N Digitalbyrå. I Nucleus har hun startet i stillingen som digital designer.

– Nucleus sitter på mange spennende kunder og oppdrag jeg ser frem til å bidra på, sammen med en utrolig hyggelig og faglig sterk gjeng! sier Sara.

Lise Lotte Monsen har de siste fem årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver og digital designer i Norsk Boligbyggelags Landsforbund (NBBL), og går nå inn i stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Nucleus.

– Det er utrolig gøy å få være en del av et så stort kreativt miljø. Jeg gleder meg skikkelig til travle dager med masse variasjon og til å hjelpe kundene våre med å nå målene sine, sier Lise.

Anna Larsen kommer rett fra skolebenken og fullførte denne høsten en master i International Communication ved University of Leeds. Ved siden av studiene har hun jobbet med innholdsproduksjon hos Aasmundsen Consulting. Hun startet i Nucleus i november som innholdsrådgiver.

– Jeg er veldig glad for å kunne kickstarte karrieren hos Nucleus. Med solid fagkompetanse innenfor hele bredden av kommunikasjon er dette et sted jeg kan fortsette å utvikle meg faglig. Jeg ser frem til å bidra på varierte prosjekter fremover, sier Anna.