Med mange filmleveranser på trappene, styrker Nucleus filmteamet i byrået ytterligere. Alexander Olsson kommer inn som byråets aller første postprodusent, og Ingvill Sunnby starter i januar som visuell innholdsprodusent.

– Vi går inn i et nytt år med en veldig sterk rigg på filmproduksjon. Det åpner opp et stort mulighetsrom for oss og gjør oss i stand til å ta flere og større oppdrag for kundene våre. Det gleder meg at vi har fått så erfarne filmfolk som Alexander og Ingvill på laget. De vil være viktige bidragsytere for å sikre høy kvalitet og gode, kreative leveranser i året som kommer, sier Anette Jamtvedt, byråleder i Nucleus.

Henter fra Hyper

Alexander Olsson tar med seg nær 20 års erfaring som postprodusent og filmfotograf fra ulike produksjonsmiljøer og TV. Han har de siste fem årene jobbet som postprodusent i Hyper, hvor han også har vært med å bygge opp filmavdelingen og vært teknisk ansvarlig for videoinfrastruktur. Alexander startet i Nucleus i november.

– Jeg gleder meg veldig til å være med å bygge filmsatsingen i Nucleus, og ikke minst få jobbe i tospann med min gamle kollega Joachim Foss Rønning igjen. Her finnes det mye spennende potensiale i både kunder og prosjekter. Måten Nucleus er bygget opp på, og måten man tenker bredde på, er noe jeg gleder meg veldig til å være en del av fremover. Hele kommunikasjonsbransjen går mot mer film hvor kravene til kvalitet øker for hver dag. Det gjør meg veldig motivert til å sette Nucleus sin filmavdeling på kartet, sier Alexander.

– Alexander er en fantastisk ressurs som vil bidra til å løfte leveransene våre enda noen hakk. Kvaliteten på hver film – fra de små til de større – vil bli bedre med en dedikert postprodusent på plass, sier Anette.

Går til byrå etter 15 år i TV-bransjen

Ingvill Sunnby starter i Nucleus 2. januar etter å ha rundet av året med arbeid for Luksusfellen. Hun tar med seg over 15 års erfaring fra TV-bransjen, og har jobbet på produksjoner som Helsekontrollen, TV2 Hjelper deg, Insider og 71 grader nord. I Nucleus skal Ingvill ta rollen som filmfotograf.

– Etter mange år i TV-bransjen gleder jeg meg til å gå løs på nye utfordringer. Jeg ser frem til å jobbe i et byrå med stort spenn, og som forteller visuelle historier med fokus på troverdighet og kvalitet. Det blir spennende å bruke kompetansen fra fakta- og underholdningsbransjen til å lage innhold i Nucleus som engasjerer og berører, sier Ingvill.

– TV-erfaringen Ingvill bringer til byrået er veldig interessant, og vi får et bredere spekter på hva vi kan levere med henne på laget. Vi gleder oss til å få Ingvill ombord i januar og utforske alt vi kan få til sammen, sier Anette.

Rigget for vekst

Det er ikke første gang i år at Nucleus henter inn nye roller til byrået. I mai ble Joachim Foss Rønning ansatt som byråets første produsent og regissør. Med de to nyansettelsene teller filmteamet i Nucleus fire personer.

– Med dette teamet på plass, er vi virkelig rigget for vekst innenfor film i 2023. Vi ser frem til et nytt år fylt med kort, lange, morsomme, emosjonelle og treffsikre filmer, avslutter Anette.