Resultatene fra Årets Byrå i Norge er klare. Nucleus leverer sin beste plassering noensinne med sølvplass i kategorien PR & Kommunikasjon.

Onsdag kveld fikk Nucleus sølvplass i den årlige kundetilfredshetsundersøkelsen Årets Byrå, som gjennomføres av bransjeorganisasjonen Regi. Nucleus har i alle år vi har deltatt vært nominert, med bakgrunn i meget gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Tidligere har beste plassering vært en respektabel bronseplass.

- Vi har helt siden vår første nominasjon i Årets Byrå hatt ambisjoner om å bli best, ved å forbedre oss år for år, og sølvmedaljen i år er vår beste plassering noensinne. Dette er en seier for oss, og det er ekstra spesielt å motta denne anerkjennelsen akkurat nå, i den situasjonen hele Norge står i, sier byråleder Axel Revheim fra sitt hjemmekontor.


Festen blir tatt på videokonferanse

Hele gjengen, som vanligvis sitter i Wergelandsveien 7, er for tiden henstilt til hjemmekontor. Det setter allikevel ingen demper for feiringen. Festen gjennomføres på Whereby i det virtuelle festlokalet «Jubel», dedikert til anledningen.

- Det er selvfølgelig vemodig at vi ikke kan feire dette sammen, rent fysisk, men vi tar det igjen med en real fest på videokonferanse. Også gleder vi oss desto mer til å treffes igjen når vi kommer oss over til den andre siden av denne krevende situasjonen vi står midt oppi, fortsetter Revheim.

Takk og gratulerer

- Først og fremst må vi takke for responsen fra kundene våre, og at vi får lov til å utvikle oss til et stadig bedre byrå i samarbeid med oppdragsgiverne våre. Dette er en stor anerkjennelse av alt det grundige arbeidet våre dedikerte ansatte i Nucleus legger ned dag for dag. Uten alle mine dyktige kolleger – ingen medalje. Dette gjør meg også trygg på at det er riktig og viktig å arbeide dag for dag for å bli bedre, sier Revheim.

Samtidig ønsker han å gi sine gratulasjoner til Iteo og Gambit Hill + Knowlton Strategies med henholdsvis gull- og bronsemedalje.

Her kan dere se alle vinnerne i Årets Byrå 2020.