Landets beste sponsorer ble nylig hedret på årets Sponsor- og Eventpris. Nucleus’ prosjekt for Norges Håndballforbund og REMA 1000 vant prisen for årets idrettssponsorat.

Sponsor- og Eventprisen er en årlig kåring som anerkjenner dokumentert, målrettet, strategisk og nyskapende arbeid med bruk av sponsing eller event som kommersielt virkemiddel. Prisutdelingen fant sted på Ullevål Stadion den 20. april i år og ble arrangert av interesse- og bransjeorganisasjonen Sponsor- og Eventforeningen, som har rundt 220 medlemsvirksomheter.

Slik lød juryens begrunnelse for vinnerbidraget:

«Idretten skal være for alle, og derfor har REMA 1000 og Norges Håndballforbund tatt grep om tilrettelagt håndball for alle med nedsatt funksjonsevne. Sammen har de skapt REMA 1000 Hjerteligaen, hvor målet er å øke rekrutteringen av yngre spillere og få på plass flere rene barnelag i klubber over hele landet. Dokumentarserien "Miniheltene" ble utviklet for å gjøre REMA 1000 Hjerteligaen kjent og vise at håndballen er en sosial og trygg arena. REMA 1000 selger også brødet "Idrett for alle" der én krone per solgte brød går til utøvere med nedsatt funksjonsevne. I dag tilrettelegger 78 klubber over hele landet håndballaktivitet for barn, ungdom og voksne gjennom REMA 1000 Hjerteligaen.»

Bli bedre kjent med REMA 1000 Hjerteligaen her, og se dokumentarserien «Miniheltene».

Les mer om prosjektet REMA 1000 Hjerteligaen her.