Nucleus styrker sin breddeleveranse med tre nyansettelser innenfor design, innhold og PR. Kaja Josefine Larsen er ny digital designer i byrået, Mathilde Spieler Palmers er ny innholdsrådgiver og Sondre Godø Bjerknes er ansatt som kommunikasjonsrådgiver.

– Vi er stolte over å kunne styrke laget ytterligere med Kaja, Mathilde og Sondre! Vi får stadig flere forespørsler fra virksomheter som ønsker bistand i hele bredden av kommunikasjonsfaget. Da er det ekstra fint å kunne utvide kapasiteten innenfor ulike fagdisipliner på huset med disse dyktige personene, sier Anette Jamtvedt, COO i Nucleus.

De tre nye ansatte i Nucleus tar med seg variert erfaring fra både kommunikasjon, markedsføring, journalistikk, foto og design for digitale og trykte medier.

Kaja Josefine Larsen kommer fra Norsk Helsenett hvor hun blant annet har jobbet med visuell kommunikasjon, illustrasjoner og videreutvikling av visuell profil både for Helsenorge og Norsk helsenett. I Nucleus går hun inn i stillingen som digital designer.

– Nucleus har en spennende og variert kundebase, og det er et byrå der man jobber godt i team og hvor det er muligheter for å utvikle seg, sier Kaja Josefine Larsen.

Fire personer går i parken
Nye tilskudd: Fra venstre: Anette Jamtvedt (COO), Mathilde Spieler Palmers, Kaja Josefine Larsen og Sondre Godø Bjerknes.

Sondre Godø Bjerknes tar med seg erfaring fra PR-operatørene og Retriever, og blir ny kommunikasjonsrådgiver med spesielt fokus på PR og mediehåndtering.

– Jeg er veldig fornøyd. Dette er en gjeng med stor faglig bredde der folk drar nytte av hverandres kompetanse. I løpet av den første tiden har jeg fått økt forståelse for helheten av kommunikasjonsfaget og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Godø Bjerknes.

Mathilde Spieler Palmers har startet i rollen som innholdsrådgiver, og har tidligere jobbet med kommunikasjon i Flying Culinary Circus og som multimedieprodusent i NRK.

– Dette er en gjeng som liker å spille på lag, og jeg gleder meg til å bidra på mange varierte oppdrag, sier Spieler Palmers.