Leif Iversen

Seniorrådgiver

Leif er seniorrådgiver og leder team samfunn, med ansvar for samfunnskommunikasjon, myndighetskontakt og bærekraft. Han har sin utdannelse fra Lillehammer DH og BI og med fokus på digital kommunikasjon, retorikk og ledelse.

Han har også fagansvar for Tillitsanalysen, Nucleus sitt strategiske innsiktsverktøy, som måler tillitsdyktigheten til norske merkevarer. Tillitsanalysen legger grunnlaget for å utvikle bedre strategiprosesser og operative tiltak, og bidrar til å påvirke adferden hos relevante interessenter.

Leif har i over 25 år jobbet med kommunikasjon og i mange år jobbet tett med ledelsen i flere av landets ledende merkevareselskaper, både innen privat og offentlig sektor. Her har han fått brukt sin kunnskap og erfaring med strategi, posisjonering og omdømme, markedskommunikasjon- og salgskampanjer, krise- og endringskommunikasjon, mediehåndtering, internkommunikasjon og innholdsmarkedsføring.

Som tidligere hockeyspiller så ikke Leif det komme - at han skulle bli rosedyrker og like det. Men i en travel hverdag med mye stillesittende arbeid foran en PC-skjerm sier han det er godt for både den fysiske og mentale helsen å holde på i hagen. #gardenleif deler gjerne sin kunnskap og erfaring.