Thoralf Granerød

Seniorrådgiver

Thoralf Granerød

Thoralf er seniorrådgiver i Nucleus og har lang erfaring som kommunikasjonsleder og rådgiver i Norge og internasjonalt. Han har vært over 15 år i ulike kommunikasjonsbyråer – og var like lenge konserndirektør i SpareBank 1 Gruppen. Thoralf har også arbeidet fire år med politisk kommunikasjon, inn mot både partiorganisasjon, Storting og regjering. I tillegg har han i mange år forelest i kommunikasjonsfag på høyskolenivå.

I Nucleus bistår han kunder med strategiske og operative prosesser innenfor politikk og samfunn, omdømme- og krisekommunikasjon, mediehåndtering og internkommunikasjon. Han har også fagansvar for Tillitsanalysen, Nucleus sitt strategiske innsiktsverktøy, som måler tillitsdyktigheten til norske merkevarer. Tillitsanalysen legger grunnlaget for å utvikle bedre strategiprosesser og operative tiltak, og bidrar til å påvirke adferden hos relevante interessenter.

Mange tiårs forhold til favorittlaget Leeds United har gitt Thoralf utholdenhet og evne til å se lyset, selv i de mørkeste stunder.