Prosjekter

Les om de ulike jobbene vi gjør
Sjekk et utvalg av film vi har laget!

Mørket kommer – bruk refleks

Trygg Trafikk ga Nucleus i oppdrag å utvikle et konsept som kunne tas ut i forbindelse med den årlige Refleksdagen.

"Professor" Barry Berntsen sitter bak er skrivebord med skrivemaskin på bordet, og forklarer hvorfor Grand Majestic er det beste gulvet.

Vellykket lansering førte til langsiktig samarbeid

Da BerryAlloc skulle lansere en ny gulvkolleksjon i Norge, ønsket de bistand fra Nucleus. Lanseringsfilmen ble så vellykket at det endte med et langsiktig samarbeid om kommunikasjonstjenester.

Gjør det for Oslo: Pop up-verksted

I forbindelse med koronautbruddet ble Oslo satt på mange harde prøvelser. En av disse prøvelsene var å begrense bruken av kollektivt. Her er historien om da Oslo-folket sammen børstet støv av tohjulingen og gjorde det sammen for Oslo.

Gjør det for Oslo: Vintersykling

Bymiljøetaten vil få oslofolk til å sykkelen og begrense kollektivbruk i pandemitider. Vi bidro med å få folk på sykkelen – også på vinteren.

På jobb for fremtidens karriereveiledere

Oppdraget til Nucleus ble å digitalisere verktøy for selvutvikling for karriereveiledere. Sjekk hvordan det gikk da utviklerne våre brynet på design og utvikling i skjønn forening.

Einar Tørnquist ser spørrende oppover ved siden av Jan Thomas som sier han skal til sangpedagogen sin. Begge er på sykkel på fortauet.

Gjør det for Oslo: Wayfinding

Jeg sykler, du sykler, vi sykler, Einar Tørnquist og Jan Thomas sykler! Slik gikk kampanjen vår med Bymiljøetaten for å øke antall syklister i Oslo.

Se flere →