Aktuelt

Nyheter om byrået, tanker fra ansatte og ellers litt om hva som rører seg i bransjen.
fire barn i blå håndballdrakter som står vendt mot tribunen og jubler med henda i været

Sponsorpris til Miniheltene

Nucleus, Norges Håndballforbund og REMA 1000 vant årets idrettssponsorat med REMA 1000 Hjerteligaen, et prosjekt med mål om å øke rekrutteringen av yngre spillere og etablere flere barnelag for tilrettelagt håndball i klubber over hele landet.

Kurs i bærekraftskommunikasjon: 10 råd til hvordan du kommuniserer troverdig om bærekraft

I dette kurset får du 10 råd til hvordan du kommuniserer troverdig om bærekraft og i henhold til de nye, omfattende og økte kravene.

Her er vår kundeliste

Vi i Nucleus har alltid praktisert åpenhet om kundeforhold. Vi oppdaterer og publiserer vår kundeliste to ganger per år. Her er vår kundeliste per desember 2022:

Slik beholder du tilliten selv når du må nedbemanne

Mange virksomheter står foran nedbemanninger i tiden som kommer. Dette er tøffe og krevende prosesser som kan svekke tilliten både til lederne som gjennomfører dem og til selskapet hvis det ikke gjøres riktig. Resultatet kan være intern misnøye, kundeflukt og fallende aksjekurs.

Nucleus satser på kommunikasjonstrening for ledere med Line Andersen i nøkkelrolle

I en tid med stadig raskere samfunn- og markedsendringer stilles det høye krav til god lederkommunikasjon. For å imøtekomme et økt behov på dette området, har Nucleus knyttet til seg Line Andersen, en av landets aller beste budskapsformidlere.

Nucleus tar filmsatsingen et steg videre

Med mange filmleveranser på trappene, styrker Nucleus filmteamet i byrået ytterligere. Alexander Olsson kommer inn som byråets aller første postprodusent, og Ingvill Sunnby starter i januar som visuell innholdsprodusent.

Se flere →