Aktuelt

Nyheter om byrået, tanker fra ansatte og ellers litt om hva som rører seg i bransjen.

Nucleus i Arendal 2022

I år skal Nucleus ha vårt eget arrangement onsdag 17. august kl. 15.00. Der spør vi; Bærekraftskommunikasjon – hva fungerer best?

Nucleus ansetter Lars Knudsen som Head of Strategic Partnerships

Sponsoraktivering er sammen med employer branding ett av Nucleus’ strategiske satsningsområder fremover. Nå styrker byrået området ytterligere med ansettelsen av Lars Knudsen. Han kommer fra stillingen som leder av næringslivsavdelingen i Leger Uten Grenser.

21 bilder fra 2021

Oppdragene våre spenner seg fra mobilitet og kollektivtransport til rene portretter og miljøbilder i kontorlandskap. Se vår oppsummering av året i bilder.

Joachim Foss Rønning ser inn i kamera

Nucleus styrker filmsatsingen: Joachim Foss Rønning ansatt som produsent

Joachim Foss Rønning kommer inn som Nucleus’ første produsent og regissør. Det skjer etter flere år med økt volum på filmleveranser.

Anette Jamtvedt, Thoralf Granerød og Leif Iversen

Henter markeds- og kampanjesjef i Høyre

Samfunnskommunikasjon har lenge vært en viktig del av Nucleus sin portefølje, og er et tjenesteområde som er i stadig utvikling. Nå styrker byrået satsningen på området ved å hente markeds- og kampanjesjef i Høyre, Thoralf Granerød.

Hvordan bli synlig i fortjente medier?

Kunder kommer ofte til oss med et ønske om omtale i fortjente medier. Det er ikke en selvfølge å få til, men med årelang erfaring vet vi hva som skal til for å lykkes.

Se flere →