Aktuelt

Nyheter om byrået, tanker fra ansatte og ellers litt om hva som rører seg i bransjen.
et bilde av to menn i dress som prater med hverandre på en gressplen med grønne trær i bakgrunnen.

Arendalsuka 2023: Nucleus lanserer Tillitsanalysen

Under Arendalsuka lanserer Nucleus Tillitsanalysen! Bli med oss på vårt eget arrangement mandag 14. august fra kl. 16:00 til 17:00, der vi har invitert spennende aktører og spør; Har din virksomhet tillit?

Kurs i bærekraftskommunikasjon: 10 råd til hvordan du kommuniserer troverdig om bærekraft

I dette kurset får du 10 råd til hvordan du kommuniserer troverdig om bærekraft og i henhold til de nye, omfattende og økte kravene.

Her er vår kundeliste

Vi i Nucleus har alltid praktisert åpenhet om kundeforhold. Vi oppdaterer og publiserer vår kundeliste to ganger per år. Her er vår kundeliste per desember 2022:

Tillitsanalysen: Har din virksomhet tillit?

Tillitsanalysen er et helt nytt strategisk verktøy for kommuniktører, strateger og merkevareansvarlige. For første gang får man innsikt i hva som faktisk påvirker tilliten til en virksomhet eller merkevare.

fire barn i blå håndballdrakter som står vendt mot tribunen og jubler med henda i været

Sponsorpris til Miniheltene

Nucleus, Norges Håndballforbund og REMA 1000 vant årets idrettssponsorat med REMA 1000 Hjerteligaen, et prosjekt med mål om å øke rekrutteringen av yngre spillere og etablere flere barnelag for tilrettelagt håndball i klubber over hele landet.

Slik beholder du tilliten selv når du må nedbemanne

Mange virksomheter står foran nedbemanninger i tiden som kommer. Dette er tøffe og krevende prosesser som kan svekke tilliten både til lederne som gjennomfører dem og til selskapet hvis det ikke gjøres riktig. Resultatet kan være intern misnøye, kundeflukt og fallende aksjekurs.

Se flere →