Sølvplass for Nucleus i Årets Byrå!

Resultatene fra Årets Byrå i Norge er klare. Nucleus leverer sin beste plassering noensinne med sølvplass i kategorien PR & Kommunikasjon.
Les mer!

Fra ZERoh! til Hero!

Hennig-Olsen Is og Lerum vant torsdag kveld sølv i årets pris i NY-kategorien på ANFO Effekt 2020 for lanseringen av saftisen ZERoh! Nucleus har stått for markedsføringen gjennom mediekontakt og PR.

En sniktitt inn i barnas fremtidsby

Hvordan tenker dagens barn at Oslo vil se ut i fremtiden? I prosjektet Fremtidsutsikten har barna fått rollen som byplanleggere. Prosjektet viser hvordan fremtidens Oslo kan bli, sett gjennom barnas øyne.

Blogg: tradisjonelle mediers overlevelse – vårt ansvar?

Er det bedrifters samfunnsansvar å ta vare på tradisjonelle medier?

SABRE Awards 2020: Gull til Nucleus!

Nucleus stakk av med gullmedalje med Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek (NLB) og kampanjen Levende Lydbok - Forfatter gis bort under kveldens digitale prisutdeling i SABRE Awards.

Nucleus ansetter!

Vil du arbeide med PR, mediehåndtering, omdømme- og merkevareutvikling og styrke våre kunder tillitskapital i samfunnet?

Nucleus med rekordår i 2019

Finansavisen melder om 2019 som et toppår for Nucleus. Med en byråinntekt på 34,6 millioner kroner og en omsetning på 44,5 millioner kroner kan byråleder og ansatte rette blikket mot det som for alle blir et spesielt år.

Se flere →