Nucleus nominert i European Excellence Awards

Med tre ulike prosjekter er Nucleus nominert i fem kategorier på årets utgave av European Excellence Awards. Kategoriene strekker seg fra "Social Media" til "Science and Education".
Les mer!

Gull i Digital Communications Awards!

Den utsendte delegasjonen vender hjemover med edelt metall i bagasjen. I år ble det gull i kategorien Film & Video med kampanjen "Noen kamper er verdt å ta" for Trygg Trafikk.

Inn i lydbøkenes verden

Lydbøker kan stimulere leselyst hos barn med lese- og skrivevansker. Nucleus hjelper NLB med å bygge kjennskap til deres fantastiske lydbokbibliotek.

Kommunikasjons­student? Her er 3 tips til hvordan du best kan forberede deg på arbeidslivet

I Nucleus ser vi at en kombinasjon av spesialisering og relevant arbeidserfaring er viktig for alle som ønsker å prøve seg i denne bransjen.

Her er kundene våre!

Vi i Nucleus har alltid praktisert åpenhet om kundeforhold. Første gang vi publiserte vår kundeliste var i 2016, og deretter har vi publisert listen hvert år. Vi inkluderer ikke oppdrag under 10 000 kroner.

BLOGG: Web Summit i Lisboa

Sindre og Kyrre her – på plass i Lisboa. Den neste uken byr vi på inspirasjon og provokasjon fra verdens største teknologikonferanse – Web Summit.

Fem nominasjoner i European Excellence Awards

Med tre ulike prosjekter for Trygg Trafikk, Academy og Urban Future Global Conference er Nucleus nominert til pris i hele fem kategorier i prestisjefylte konkurransen. Nucleus er tilbake i Europatoppen!

Se flere →